Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A propos högsta domstolens nyligen lanserade särskilda bevisregler avseende sexualbrott


Banka huvet i väggen

642 gånger, minst
har jag bankat mitt huvud
i väggen
så det är klart att det gör ont

Jag tror att min eventuella
beklämdhet eller smärta
är av underordnad betydelse
man skulle kunna kalla den

Baksmälla

För vem vill tro vad man ser
vem begriper vad fanskapen
menar?Och hur dom bara
vågar! Man frågar sig när sånt
blev politiskt korrekt
Deras lösenord är

Hierarki

Och vem befinner sig
längst ner på stegen?

Ett tips är tonårstjejer
särskilt om dom var
berusade
finska fyllekärringar
räknas heller inte som
alfahonor


Men jag ber er bara, låt mig vara
ifred, i ro, och utan påtvingat
sällskap, det har varit för mycket
jag vill inte!

Kryper ihop i soffan
drar över mej en gamal filt
(så lopporna får mat)
och sluta förall del att säga
att det blir bättre sen

För det blir det inte

Nej!

Vi kommer förvandlas till
Babianer









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP