Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan



Varför ljusnar det

vid Horisonten

först när Döden stigit ombord?




Fri vers av annabelle
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle