Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en jävligt tung dag (10/5-09)

Min själ skriker, så högt så högt. Mitt inre gråter så hårt så hårt. Idag vill jag lägga mig ner med en riktig gammal farmorsfilt över mig. En hemmavirkad tung, ullig , som luktar gammalt. Där under vill jag sova i dagar, nätter o bara få drömma. Drömma om tider vi haft o om önskedrömmar över framtiden. Jag vill gå i ide o inte vakna upp i min egen verklighet. Jag vill åka bort som en nutidens Nils Holgersson. Sitta på en fågelrygg o flyga över slätter. Slippa vara, tänka, finnas i dagarna som är. Idag är en jävligt tung dag..




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked