Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

automatvapen (10/5-09)

Inatt har jag dödat,i tanken, flera gånger om. Suttit i mitt fönster med ett automatvapen o skjutit så att fjädrarna rykt. Vad är det med förortskärringarna? De hänger upp sina förbannade talgbollar i träden, till fjäderfänas lycka. Vaknat hela natten av att jag befunnit mig mitt i Alfred Hitchcooks fåglarna. What the f-k? Ena gången var det ett sånt gällt ljud. Letade i drömmen efter den förbannade mobiltelefonen som inte slutade ringa. Insåg när jag vaknade att det var en jävla kråka, skata, sparv, svala, gök,hackspett el vad fan det nu kan ha varit. Just då hade jag inte haft något som helst problem att fyra av en skottsalva. Våren är härlig! Visst fan är den det... Pollenallergi, fåglar som skriker om nätterna, lättklädda fetknoppar o en sjuk kvinna som sitter på sin balkong med ett automatvapen o inväntar den kommande natten...




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 00:44



Bookmark and Share


  blaite
Åh samma tankar som mig haha..schysst text
2010-01-04

  peter markurth
gillar den
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked