Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är gräset grönare...?

idag är ingen höjdare.. whats new haha..
Varit ute o sprungit i skogen o funderade efteråt om jag skulle köra en Forrest Gump,
For no perticular reason he just ran.. for , days, weeks, months..
Tyvrär håller inte min kondis för att bara rusa ifrån alltihop. Men jag har god lust.

Kan man bli luffare i Sverige på 2000 talet. Bara fly allt elände o vandra vidare. Lite into the wild kan väl inte skada?
Var fa-n tog frihetskänslan vägen.. Fly verkligheten o resa bort. Yes please.
Idag verkar gräset jävligt mkt grönare på alla andra platser .




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked