Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden går inte att fånga

Är det så,

att när man är kär

behöver man inte

skriva lika mycket.

Orden fladdrar förbi

skuttande

hoppande

leende

Går inte att fånga

Lever i känslan

vill vara där

länge

länge

länge




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 08:37



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag tror jag behöver skriva mer när jag är kär, men det blir inte så. Det mesta runtomkring mig nu liksom tappar färg, knäppt. *ler lite* Men man kan ju skriva ibland!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt