Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i morse när jag vaknade


JAG KAN

Jag vaknar varje morgon
öppnar mina ögon
kan se ut genom fönstret

Jag ser om solen skiner
om himmlen är blå

Jag kan se om det regnar
eller blåser

Jag kan stiga upp ur min säng
sätta fötterna på golvet

Jag kan gå genom lägenheten
se ut genom fönstren

Jag kan göra i ordning mitt kaffe
sitta vid köksbordet, läsa min
tidning, med en kopp kaffe bredvid
mig

Jag kan allt det där, därför finns
jag, trots värk som många gånger
får mig att känna, apati, inte vill
stiga upp

Jag kan mer än vad jag själv många
gånger tror mig kunna, då tar lyckan
och glädjen över, och det känns som
om jag svävar fram


anits 1 september 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 09:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du KAN, Du underbara och ödmjuka människa .....
2009-09-16

  Bibbi VIP
Fängslande både bild och text.
2009-09-04

  Michaela Dutius
Ödmjukheten och tacksamheten lyser genom dina ord
2009-09-01

  Fånga dagen
Fint skrivet
viktigt att belysa det man kan det ger mycket
kram ak
2009-09-01

  aol
så bra skriftat din glädje lyser
2009-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Din glädje är ett smycke.
2009-09-01

  Ann-christin
Jag håller med att du kan.
Bra skrivet :-)
2009-09-01

  poetryGirl
Du kan...
fin dikt!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP