Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glaset

I luften


med besvikelsen

eller

lycksaligheten -

var och en på sitt egna sätt -

förblindande


flytande, omväxlande

trögt,

ur en kanal till

dig, eller

ensamt förvissat

till ett ödsligt land

under cortex.

En sak till är

att den dödar

objektiviteten.

Ser dig genom färgat glas

som tillhör kärlekens

periskop.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon