Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågetecken

Finns det en plats där jag hör hemma eller har änglarna försvunnit?




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 00:28



Bookmark and Share


  exhausted and naked
Oh det gillade jag att man hör hemma i sitt eget hjärta. Värme till dig vännen.
2010-07-16

  etthjärtaäralltidrött
svår fråga, ställer den själv.
2009-09-03

  tom boreland
dom har gått på matchen
2009-09-02

  peter markurth
stark rad
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked