Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons

Jag är trött på att jobba.
Hatar att städa o laga mat.
Trött på kläder, smink, utseende o plastic fantastic.
Uttråkad på mänskligheten , vill hitta en rolig jävel som kan få mig skratta till den fantiserande sexpacken svider, skriker, lider.
Jag vill flippa ut bli en hippie.
Skicka iväg ansvaret o kraven till skattekontoret med en fuck you som underskrift.
Springa naken på stan, tappa kontrollen.
Bara va!

Jag söker dig du snälla uberrika man.
Ska vi säga sådär en 85+ el utmana med 90?
Ett litet hjärtfel ser jag som ett plus, bra med erfarenheter...
Snabbt giftermål o 4 sek i sängen...
Givetvis tillit o inga äktenskapsförrord.
Då är du rätt för mig o jag ska försäkra dig om att jag är rätt för dig.
Boka tid i kyrkan om en vecka? Ses för en fika o se över gästlistan?
Smida medans järnen är varma.

Love is in the air....




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-02 02:17



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Haha, störtskönt!
2009-09-02

  peter markurth
bra
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked