Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns

Du tittar mig rakt i ögonen.
Jag ser att du ser.

Du viker inte undan
och då jag ler

Äntligen en man
som vågar möta min blick

En varm och kärleksfull
en riktig man jag till slut fick

Du för mig i dansen
rytmiskt och mjukt det är

Jag blundar och njuter
jag är kär

Tänk att jag fann till slut
min längtans tvillingsjäl

Tänk att jag fann dig kära
som vill mig så väl.










Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 10:19



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härligt med kärlek! :)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt