Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker


Med kärleksfulla ögon
ser jag på allt du gör
lyssnar på allt du säger
ser din lycka
ditt skratt
ser din sorg
dina tårar
och skönheten i allt som
utgör människans själ;
komplexiteten
allvarsamheten
lättjefullheten
medvetenheten
omedvetenheten
i varsam symbios
eller våldsam kollision
blir så genomskinlig
som dina ögon när
dina känslor inte orkar
uttryckas med ord




Fri vers av SeXara
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-02 10:37



Bookmark and Share


  M_Franke
Berörande i högsta grad, vacker
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara