Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Jag kan aldrig någonsin hejda tiden

Klockor tickar var stund

Men jag kan leva i den och förvalta den

Den är mitt livsverk

Min tid kan ingen ändra utom jag själv

Tiden har en början och ett slut

Men mitt emellan där gör jag mina val

och tar mina beslut




Övriga genrer av Andrum
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum