Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst rum

 

 

Drömmar finns för att uppfyllas

Varför då söka svar i tystnaden

Varför blicka ut och måla gestalter

På tomma väggar

Hon vill allt

Undrar

Vad vill han

 

Tystnaden lämnar inga svar

Ger bara plats för alla dessa tankar

Som i huvudet går av och an och vankar

Förutspår en massa utan befog

Om han som tog

Och hon som mot honom log

 

Försökte avläsa hur han tänkte

Medans hennes ögon i skymundan blänkte

Tystnaden är ett vapen

Förgör även den bästa när man är vaken




Fri vers av Andrum
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum