Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tveksamt om detta är en äkta limerick; men byt ut till "suger" så kanske den duger


en äkta limericks ska ha ekivoka inslag



en ungdomlig gubbe från Grums
han kysser sin gumma; så mums
hennes läppar är lena
när som känslorna skena
hon lockar; då kommer han; bums




Bunden vers (Limerick) av Ronny Berk
Läst 1507 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-10-26 18:55



Bookmark and Share


  louisegirl
Bravo!
Gillar mycket!
2014-10-31

  Junitvillingen
Oh-la-la vilken härlig limerick!!! *me really like*;-)
2011-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar den här...kram/B
2009-11-10

  * Ammi *
äkta är inte alltid bäst, men den här bra
2009-11-04

  Roula O
tack, för ett gott skratt, fint!
2009-10-27

  LassO
hur menar du nulå
2009-10-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Var det en är, så är det en gullig Limerick.
2009-10-26

  thyra
Så här skall en äkta limerick se ut! Perfekt ju!

Mina limerickar är inte äkta, men är väldigt roliga att skriva ändå :)
2009-10-26

  vera gade VIP
serverade på det här sättet framstår rimmandet som utomordentligt meningsfullt;-))
2009-10-26

    Bodil Sandberg
haha en underbart ekivok äkta limerick det!!
2009-10-26

  Njord
Kul! Jag tycker nog att det är en äkta skön limerick.
2009-10-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Ler
2009-10-26

    ej medlem längre
den här får mig att SKRATTA
2009-10-26

    Tea Alex
Hahaha härlig!!!
2009-10-26

  Måna N. Berger
Det här med limerickar är ditt bord! :) Jag tror det finns en gata i Limerick som är uppkallad efter din mamma? ("Där är du på mammas gata", du vet..)
2009-10-26

  L.byström
Det här var kul för mig...som heter lena och gått i skola i...Grums..hu!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk