Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Hur tar man avsked av någon som ska dö när denna någon är min mamma?


Förlamad,hjälplös,orolig

orörlig, rullstol, lifthiss

andningssvårigheter, slem, hosta

självutplånande toalettbesök

värdighet???



VAR FAN


FINNS


VÅRA


MÄNSKLIGA



RÄTTIGHTER?


HUR TAR MAN AVSKED AV NÅGON SOM SKA DÖ NÄR DENNA NÅGON ÄR MIN MAMMA?




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 09:12



Bookmark and Share


  tom boreland
berätta,om sådant hon tycker om
bygg upp en drömvärld .
ta inte avsked,vi syns igen
2009-09-03

  etthjärtaäralltidrött
Sänder dig värme.
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked