Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyltfönsterglas


svalt
förmedlande

som genom
orört
glas

stryker livet
omkring

i ett utanför

rent, inte
besudlat ännu

putsad fasad
jag
helst inte

vidrör




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 12:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan inte ens.
De klagar på mina avtryck.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon