Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken värmer mitt hus

Nu stundar helgen
med tända ljus
Nu värmer kärleken
upp mitt hus

Jag kan nu ringa
till Vattenfall
och strypa elen
i varje fall

Vad gäller värmen
i mitt hus
där kärleken lyser
som tända ljus




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 14:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Yes love it is!
2009-09-04

    Maria Malm
Absolut är detta bästa energin!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt