Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du har somnat

När du har somnat
skriver din mamma
ett brev

det handlar om hur
hon en gång
älskade dig
för mycket




Fri vers av especiales
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-10-10 00:01



Bookmark and Share


  Therés
Fortsätt skriva dina ord!
Jag läser så gärna!
2005-10-20

  Smultris
Detta är riktigt Öijerskt... Alltså... gillar jag det!!!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales