Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

Dina ögon
glittrar.
Röd lyser elden
i ditt hår.

Dina vänner
solar sig,
i din varma
närhet.

Anna.

Vild av
hjärtat,
vacker som
en salsa.

Vem vill inte,
vara nära dig?

Du flyger
över vidderna,
och somnar
utmattad.

Du ger
och ger,
blir ibland tom.

Anna.

En ny dag väntar.

Med sång
ska du sväva,
mot höjderna.

Nya stigar,
ska du finna.

Ensam ska
du aldrig gå,
men dig själv
ska du vårda.

Grattis och kram
Jag älskar dig.

/Mia




Fri vers av Grubbelmia
Läst 510 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-09-05 08:20



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vackert skrivet..Fin hyllning:)
2010-03-08

  Michaela Dutius
En underbar kärleksförklaring till en speciell vän
2009-09-26

  notsomad
vilken fin kärleksförklaring. :) Vackert
2009-09-11

  Bibbi VIP
Håller med Dig till 100% i denna hyllning till en gemensam vän!
Applåd och bokmärke.
2009-09-09

  Epione VIP
Ett litet grattiskort med värme och guldkorn i orden.
Fina rader detta
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia