Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderar på hur många år av våra liv vi ägnar åt att längta.....


Längtan

nog trodde jag
att nästan 4 år av saknad
räckte för resten av mitt liv

jag som haft starka
längtanskänslor
så länge jag kan minnas

drabbas nu igen
av en längtan starkare
än jag minns

livet ebbar sakta ut
men min längtan efter
honom har tagit över

har ockuperat mitt liv
och vad gör det att vi
aldrig klarar mer än att längta

så länge längtan finns
så länge
lever vi ju




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-05 09:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Längtan har blivit ett tillstånd att leva i....
2009-09-09

  Gunilla VIP
Och så länge vi lever,
så länge har vi
hoppet kvar.
Du slutar aldrig att
förundra, du starka
obändiga kvinna!
2009-09-07

  Bibbi VIP
"så länge längtan finns
så länge
lever vi ju"
Så sant Ulla.
Kram.
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP