Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ann-Sofie

vår gamla
vänskap
sitter inte utanpå
djupt in i
min hjärterot
sitter du
för alltid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-05 18:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Applåd för dessa rader, min fina vän!

KRAMAR!
2009-09-16

  Hans Christian
Vackert och insiktsfullt, vännen :o)
2009-09-09

  Gunilla VIP
Så är sann
vänskap.
Kram!
2009-09-07

  Mr Lindemann VIP
Bra att det är så

Vänner är inte så som man tror att det är!
2009-09-05

  Bibbi VIP
Måste vara underbara ord för Din vän.
Applåd!
2009-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott för
en vän
detta få
höra!
2009-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott för
en vän
detta få
höra!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP