Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havskungen

Jag tror att jag var
trettio
Som Nick
var jag aldrig
i kärlekens underhåll
Du talade
om en enda princip
Ett hav av smekningar
hamnade i
mitt våld
Således skådade världen
min kröning
Ensamt blir det i alla fall
utan din blick som följer
mellan kobbar
och skär.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 18:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Går att läsa in att du har bra svenskt språkbruk här
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon