Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligen

Verkligen
bara samtiden


Verkligen älskar
att fabulera

sig

Stor

som

gud




Fri vers av mLite
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite