Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan Vi

Jag ertappades i
ett impulsmoment
halvvägs
på resan runt ditt ego
Jag vet att du
såg mig konkav

Jag hade aldrig pengar nog
för att
köpa mig
heder och
Priset för
att hålla dig kvar
ska vi inte tala om

Jag vet inte om du ser mig
någon annanstans ifrån
Ovan molnen,
undan vitsipsmattorna

men
raring, mitt
hjärtas
kära

Det var
Nästan vi




Fri vers av mLite
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite