Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har öppnat mig

Du har öppnat mitt hjärta
så länge slutet
Ärrat och kantstött
det är sedan förr

Min önskan om kärlek
jag länge förskjutit
Med rädslan för att
våga öppna min dörr

Plötsligt du var där
med ögon så öppna
Du mötte min blick
och jag vågade se

Din närvaro lockade
din ärliga utstrålning
din manlighet fick mig
fantisera om det

Så länge jag önskat
ej vågade tro
jag kände ditt gensvar
sakta smyga sig in

Min inre röst sa
till mig en kväll
att inget är förlorat
kanske vill du bli min

Nu är du min vackra
min tvillingsjäl
min frände och man
som vill mig så väl

Så lycklig jag är
jag äntligen vunnit
och lappat ihop
mitt hjärta och själ




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-05 23:19



Bookmark and Share


    J. Herward
detta är som att se in i sin egen spegel, bara det att jag inte är i det skeendet ännu:)

väldigt välkomponerad
2009-09-12

    Bodil Sandberg
Så fantastiskt fint du framför
kärlekens varma ord!!!
Helt underbart vackert Gnistan!!!
2009-09-09

  Lisa Höglund
Wooh, den här gillas!
Skitsnyggt med rimmen, och fina ordval. Allt kommer i rätt ordning, det ser så perfekt ut och allt passar så bra också när man läser igenom den. Otroligt bra!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt