Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmer

tänk
att till och med
tystnaden
kan vara
genomtänkt

grundlurad simmar
jag hem

för att finna att
vattenståndet

når mig till midjan



hälsar en rädsla

farväl

över bergen
söker jag nu.


höjden i ditt tänkande
ger mig
svindel

tillbaka hälsar jag

livshindrande
fobier



säger hej

till landskapet bortom
skrämmselhickan




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon