Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deformation

Bedövad smärta trevar,
det osagda,

briljerande genetiska deformationer,
ordlösa substanser,

dvalan i ett sinne,
gemensam nämnare,

lyckan är de rosa tag 5 stycken nu,
klia,

dolcontinet simmar i systemet,
nerver dalar,

vi känner verkliga tårar,
spårar seden dit vi tar den,

gråter tusen - årig dröm,
vilar nu i hjärtat,

stressen falierade,
inga milda nevroser nu,

bara kontemplativa flickor,
de som kostar allt förstånd,

ty du vill förstå,
varför,

vad,
när,

hur,
var vi älskar,

evighetens deformationer,
räkna livstider,

meningen är kuken i dig,
smärta,

att dela sömnlösheten i en kärlek då värmen föder sanningar om självpåtagen smärta,

dina ögon andas,
vill se min själ ta tag i dig,
en föraning om,

deformation




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-06 19:25



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ja ta bort det där ordet...jag gillar inte heller ordet "nevroser"

J/K

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-07

  Fånga dagen
du berör¨mig på djupet här fint skört smärtsamt
2009-09-06

  poetryGirl
Bra sånär på 1 ord
du vet vilket ;)
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth