Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga genom tiden!

En skugga genom tiden

En kylans vind
rycker hastigt till

Känner krafterna rinna ut
genom gågna tider

Minnen som håller mig
i ett smärtsamt grepp

Närvaron rinner stillsamt

Tyst sjunker jag undan
utan ett enda ljud

Behöver inte tvivla

Jag bara är...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-07 07:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att bara få vara är en skön känsla och du skriver den så fin.
2009-09-09

    leelee
Behöver inte tvivla=behöver inte bli rädd, tänker jag när jag läser din text.
2009-09-07

  anits VIP
Så fint att bara kunna vara
2009-09-07

  Glensan
Ohh detta känns så nära

JÄ***R vad bra skrivet

Applåder
2009-09-07

  Blåbäret
oavsett vad så är man...och det är nog ibland
sedan skuggar det förflutna hela tiden...men skuggan ligger bakom
2009-09-07

  mare VIP
Bra skrivet...låta livet föra..
2009-09-07

  Junitvillingen
Att "bara vara" i det som är kan också det vara smärtsamt - inte alltid att "varandet" är en njutning...berörande poetat...
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin