Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insveper

 

Draperar dig i min kärlek

med mönsteret av kyssar på din hud

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-07 14:28



Bookmark and Share


  sulimaa
En kort flammande hetta ...sensuellt ...
2009-09-07

  Lindalou
Oj, sexigt.
2009-09-07

  Sanningsägaren VIP
kärlek

en kär lek...
2009-09-07

  etthjärtaäralltidrött
Underbara ord!
2009-09-07

  Junitvillingen
Sådana mönster tackar väl ingen nej till???;-))
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar