Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunlangeta


Sökandet efter ditt väsen
Vind av tusen tomma pappersark
Mottagare i hundratals kulisser
Sändare i en kärnlös själ
Gissningar förgäves
Ett intet där det borde finnas något

Sus från kranskärlen
Viskningar
Aningar
Illamående
Oresonligt mäktiga

Att dra kärlek ur sten ...




Fri vers av Maria Vildblomma
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 22:52



Bookmark and Share


  Agnes
Jag skulle hoppa över rad 2-4 och gå direkt på kärnan - så som jag upplever texten. Sista raden är koncentrerad poesi!! Förb****t bra.
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Vildblomma