Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunlangeta III



Min stjärna tändes på himlen
för att göra Kunlangetas dröm verklig

Konturer mattades
Orkidéer vissnade
Något unikt blev allmängiltigt

En tyst stoppsignal
Mitt i ett försynt ursinne

Det vildsinta är resten av mitt liv
Min utväg
Nu går vi, flickan min!

Jag är sargad men inte tämjd!




Fri vers av Maria Vildblomma
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Vildblomma