Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsliten längtan



Ett fritt fallande mörker
mot en ny längtan

Längtan efter längtans ände

Stillandet

Det där sista andetaget av vatten
med leende frid inom räckhåll


Strax innan livet brukar komma
och slita upp en med håret




Fri vers av Maria Vildblomma
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 17:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger ett ansikte för längtans ständiga närvaro, som hel tiden får oss att resam oss upp och försätta gå och söka !!
2009-10-09

  peter markurth
mkt fin, flyter fram...
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Vildblomma