Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en tendens att älska mina medmänniskor passionerat och skoningslöst så länge ingen tvingar mig.


Så var var vi nu

 

Så var var vi nu

 

Jag lyssnade på dig

men hörde nog inte riktigt vad du sa

 

Jag var så upptagen med

att älska dig

 

Så var var vi nu

 

Du såg på mig

men såg du verkligen mig

 

Eller var du för upptagen med

att skydda dig

 

från mig, orden, kärleken och allt det andra

 

Så var var vi nu…




Fri vers av wannabi
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi