Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 25/3 -05


1:a handskontrakt

 

Många är de som flyttat in

Många är de som har blivit vräkta

Men du är innehavare av ett 1:a handskontrakt

I mitt hjärta får du husera så länge du vill

 

 




Fri vers av wannabi
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi