Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 18/7 -06


Dröm?

 

Tröttheten tar ut sin rätt
och jag somnar stående
på mina tankar

drömmer om kvicksilver.




Fri vers av wannabi
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi