Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Som att kasta sig ned

på glödande kol

så kändes
det så kallade
"miljöombytet"


Vi tågar genom staden
med
tomma hylsor

av hemlängtan




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon