Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma har åter knoppats

En blomma har åter knoppats
Från vissnad äng en gång

Hon har så länge hoppats
få sjunga sin kärlekssång

Med verser hämtade ur ljuset
hon ljuder stämman klar

Med kärlek fyller hela huset
och värme till alla hon har

Sin tvillingsjäl hon äntligt mött
allting är så oändligt lätt

Nu klär hon sig i färgen rött
och kan ej på honom se sig mätt

Så lycklig hon aldrig var
så glatt och enkelt livet känns

När lyckan möter hennes dar
och blodet i pulsen bränns




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 09:01



Bookmark and Share


    Saye
En blomma har åter knoppats
Från vissnad äng en gång

den ger mig hopp och framtidstro.
en blomma som man inte trodde knoppa i vussbad äng...
fint! tack!
2009-09-14

    Tea Alex
Söt och varm!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt