Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du rum för mig

 

 

 

Har fallit

ur mig själv

hittar inte

tillbaka

 

kan jag bo hos dig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-08 19:04



Bookmark and Share


    prima donna
Önskar jag kunde svara ja men jag vet inte själv var jag bor just nu :)
Du trollar med orden...som vanligt kul och fyndig
2009-09-11

  sulimaa
Det vet du!! :)))
2009-09-08

  Lindalou
Självklart. :-D Fyndigt.
2009-09-08

    Tea Alex
Ärlig dikt, känns det som. Tycker om!
2009-09-08

  Sanningsägaren VIP
haha sorry
nu åkte jag dit
blandade ihop diktjaget
men jo
:)
2009-09-08

  Sanningsägaren VIP
jo
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar