Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda bär av längtan

 

Grenarna böjer sig djupt

av stora rönnbärsklasar

det kommer nog bli en hård vinter



ska komma ihåg

att hänga upp talgbollar

till de fåglar som väljer

att stanna i min trädgård


undrar

vad jag kan göra

så du väljer att stanna

hos mig


när november mörknar

 





Fri vers av Popcorntankar
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-08 19:08



Bookmark and Share


    prima donna
Kissed her? Klister?
men ingen ister, mister
bollar av talg till fåglarnas svalj
2009-09-11

  sulimaa
Den här var så jättefin Patrick...finstämd och mjukt undrande ...
2009-09-08

  Lindalou
Öm och mjukt skriven text.
2009-09-08

  etthjärtaäralltidrött
Ett val, att stanna. Mycket fint.
2009-09-08

    Tea Alex
Jaaaa underbart slut!!! Känner igen mig så!
2009-09-08

  Sanningsägaren VIP
åh vad jag tycker om denna
slutet är underbart
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar