Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Ärlighet

 

en liten knuff
kan sätta fart

selekterad ärlighet

vidrör rädslan
för att bli som förr

den som bär andra
anpassar
förvandlas
tappar bort glädjen
gömmer sig

ser skörheten lura kvar
under ytan

möter siffror

byter fokus

in mot mitten

gungan stannar

vet

att nu är inte förr

 

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-08 22:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ur av att hon är här till slut!

Här på toppen

Men i skörhet
kan det finnas som andra inte ser att det har
därför anses det som någe fel att ha

Denna skörhet, gjorde dikten bra att ta till sig enna aftonstund
2009-09-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu om inte förr, går jag in och läser dina vackra kloka rader, "att nu är inte förr".
Möter ärligheten och tackar.
Kram
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Nä nu är inte förr och den raden säger mycket
2009-09-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Fredrik P.
Kan inte uttrycka mig bättre.
2009-09-09

  Fredrik P. VIP
ärlighet är ett
knepigt ämne;
önskvärd till
en stor grad
med omänsklig
i sin utopi.
känner starkt
för
"ser skörheten lura kvar
under ytan"
tack
2009-09-08

  Måna N. Berger
Att veta "att nu är inte förr" - verkligen veta det och känna det med magkänslan, kan vara en lång process. Men en enorm lättnad.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP