Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Viskning

 

mitt bland skogens träd

 

viskar vinden mitt öra

 

världen finns bortom

 

© Eva Langrath 2009




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-09 16:06



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ja, var i världen finns
man? hitom eller bortom?
eller kanske mycket nära
där man är...tankar som
vaknar...tack
2009-09-10

  Måna N. Berger
Vackert och finstämt, som om skogen sluter en trygg famn omkring dig och ger dig styrka att gå ut i världen sedan.
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Låter som en viskning att lyssna på
2009-09-09

    Bodil Sandberg
Så underbart fint om den viskande vind!
2009-09-09

  aol
sanna vackra ord så fint
2009-09-09

  Bibbi VIP
Exakt.
Så underbart.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP