Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns den denall gamla hopprepsramsan "Nalle nalle Puh hoppa in nu"?


Nalle Puh

Han är här nu
min Nalle Puh
den enda äkta Nalle Puh
jag har mött

Vi har ingen framtid
vår kroppar håller inte
men vi fann varandra
till sist
poeten Nalle Puh
och jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 17:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ni fann varann!
Ni fann äktheten!
Ni fann villkorslös
kärlek!
DET ÄR STORT!
2009-09-11

  * Ammi *
hjärtekramar till er båda
2009-09-10

  Bibbi VIP
Underbara ord.
Kram
2009-09-09

    sunnanvind
kram till er båda..!
2009-09-09

  Hans Christian
Älskade vännen vi tar den tid vi får och den kommer att brinna !
Kram din alldeles egen Nalle Puh :o)))))
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP