Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom


Livet var kanske inte
som allra vackrast
just då
i barndomens
avlägsna land

men det var kanske
som allra oskyldigast
just då
när du klamrade dig fast
vid förälderns fasta
hand

när den var ditt
trygga ankar
förankrad i en röst
som gav ord åt
dina tysta tankar




Fri vers av SeXara
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-09 20:58



Bookmark and Share


  tom boreland
här hittar du något
väsentligt
2009-09-13

  peter markurth
bra
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara