Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att utvecklas


Avsikter, reflektioner och insikter

Vad är mina avsikter?
Du testar mej ibland...

Dina frågor ger reflektioner och skapar insikter.

Men vem lever som man lär?
Inte jag, min vän...

Men jag försöker...





Övriga genrer av Valdemar Anders
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 16:01



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Vi försöker alla.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders