Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna nålas fast

Tårarna
nålas fast
som en trofé
på jägarens hatt
Hänger en dag
bredvid huvudet
av en konung
Blott för att roa
den rolöse




Fri vers av Claes
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-10-10 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes