Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 september 2009


Slit mig itu.

Jag önskar att valet
var en självklarhet.
Att det ens är ett val
gör det svårt, som du vet.

Varför ska jag
behöva slåss om ditt hjärta.
Vad hände med det vi byggt upp.
Jag ser inget för all smärta..

Du säger att ödet
har sin roll i det hela,
varför sårar du mig då,
spelar bort allt vi skulle dela.

Vad hände med framtiden
som var så ljus och klar..
Nu står jag här med tårar
och sönderskuret hjärta kvar.




Fri vers av Beatrice Sandgren
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren