Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 juli 2009


Allt.

Är det något jag vill
så är det att vara allt
du vill att jag ska vara.
Även om du inget begär
så vill jag vara
allt för dig.




Fri vers av Beatrice Sandgren
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren