Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kedja

svetsad.
nu
glöder det
i varje hörn

som att spottas
tillbaka
till ett "då"

livets kedjor ter sig
inte längre

lika fjättrande




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 18:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inre bojor som kättar in den andre
sedan blir det mer och mer av snörstupmar

linor, rep
öglor och tråd
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon