Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitful





De e rätt


sjukt


Ja säger


att du


e skitful


Sen en


timme


senare


ligger


du under


mig


hyperventilerandes


Ja e


så jävla


snäll





Övriga genrer av blaite
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-11 19:17



Bookmark and Share


  sulimaa
Hhahahahah jaaa det är ju det jag säger ...du e så snäll så!!
2009-09-11

  Junitvillingen
Snitsigt formulerad råhet!! Eloge:-))
2009-09-11

  Lena Krantz VIP
Jo den var nog en smula rå...

fast det hindrar ju inte att det finns sanning här
2009-09-11

  Suzy med punkterna
Ja den var ful;=))
2009-09-11

  Sturesdotter
En typisk fredagskväll någonstans i världen....på fler än ett ställen.
En story så sann - tyvärr.
2009-09-11

  Mr Lindemann VIP
Ja, ett altruistiskt givande anar jag här!
Det är bra i solidaritens tecken sätter du på!
Bra så!
2009-09-11

  Svartsilver
Ha ha roligt med lite humor även om den är rå.
2009-09-11

  Lindalou
Roligt men samtidigt rått.
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite